Mijn naam is Danielle

 

Ik ben in 1963 geboren in Amsterdam en ik woon vanaf 1993 in de Noordoostpolder. Ik ben getrouwd

en heb 2 kinderen en een aantal huisdieren. Ik heb als dierenartsassistente gewerkt en in diverse dierentehuizen en veel ervaring op gedaan met verschillende dieren. Ik moest gewoon met mensen en dieren werken via mijn handen, dat was al snel duidelijk geworden in de jaren. En nu heb ik sinds 2005 dan ook de praktijk op gezet, eerst als aan huis komend bij de cliënten, maar nu dan toch ook de praktijk aan huis, om zo meer te kunnen bieden.

 


Ook organiseer ik
Wellness weekenden, die op diverse locaties in Nederland worden gehouden. Een weekend vol ontspanning en behandelingen. Wellicht wel iets voor u.

 

De eerst volgende data is:

 

nog niet bekend, wilt u zelf iets organiseren voor vrienden of familie, neem gerust contact op.

 

Mijn site:

 

Energetisch Praktijk Wofosi

Wofosi's Wellness

Crystal Mediums

 

Email:

danielle@crystalmediums.com

 

 

 

 

Werkzaam als: Medium, Pendelaar, Reiki (Usui,Tera Mai, Kundalini) Master, Quantum-Touch therapeut, Helderwetend,  Kinderen, Dieren, Zwangerschapsmassage. Ik geef massages voor Ontspanning, Hammam, Japanse Penseel, Intuïtieve, Voetenreflex/massage, Oor- en Lichaamskaars therapeut en ik geef Dornmethode en Breuß massage.

Tarotist met Rider Wait, Engelenboodschap kaarten, Engelen- en Spirituele Inzicht kaarten.

 In mijn praktijk geef ik diverse workshops.Ervaring:
Sinds 1993 werk ik met de pendel  en vanaf 2005 praktijk gericht met diverse Energetische behandelingen.

Ik sta mens en dier bij op het levenspad dat ze mogen bewandelen. Hierin mag ik zelf ook groeien met inzichten. Ook heb ik ervaring met huilbaby's.

Mijn werk strekt zich ver uit, door de Energie ben ik niet plek gebonden. Al woont u aan de andere kant van de wereld. Maar wilt u een persoonlijk consult of behandeling, dan kan dat natuurlijk ook.  Ik heb praktijk aan huis en werk uitsluitend op afspraak. Wilt u wat vragen en/of een behandeling, mail mij gerust. Ik zal zien wat ik voor u kan betekenen. Stuurt u wel een foto mee?

 

Email consult:

Kort consult   Betaal link

1 vraag + 2 antwoord retour € 7,50

Normaalconsult   Betaal link

2 vragen + 3 antwoorden retour € 10,-

Uitgebreid consult  Betaal link

4 vragen + 5 antwoorden retour € 18,-

 

 

Voor chat consult

www.paragnostenchat.nl en klik op Medium Danielle. Ben ik niet online, dan kunt u een mail sturen met een verzoek of ik online kom naar danielle@crystalmediums.com

Onder de 18 Alleen met toestemming van ouder of verzorger. Alle sms diensten op deze pagina zijn geen abonnementen. Dienst

Consulten pagina